Deze website maakt gebruik van cookies en scripts. Meer informatie vindt u in onze privacybeleid.

 

Ik ga akkoord
Zichtbaarheid scan

Hoe zichtbaar ben jij? 

Met een zichtbaarheid scan krijg je inzicht in jouw online zichtbaarheid en hoe je deze kunt verbeteren

zichtbaarheidsscan aanvragen
Waarom een zichtbaarheid scan?

 

Spendeer je veel tijd aan je social media en website, maar heb je geen idee wat dit eigenlijk oplevert? Heb je geen idee waar jouw doelgroep eigenlijk op zit te wachten? Dan is de zichtbaarheid scan iets voor jou!

 

Misschien herken je dit wel:

 

  • Je twijfelt of je wel goed online zichtbaar bent met je bedrijf
  • Je weet niet waar jouw doelgroep op zit te wachten
  • Je bent wel actief op social media en je website, maar hebt geen idee wat dit je oplevert

 

Tijdens de gratis zichtbaarheid scan check ik al jouw online kanalen. Social media, je website. Ik kijk naar hoe zichtbaar jij bent en welke indruk ik krijg van jou als persoon en van jouw bedrijf. Dit koppel ik aan je terug tijdens een videocall en ik geef je advies om je online zichtbaarheid te verbeteren.

Ik wil een gratis zichtbaarheid scan
Wat andereN zeggen
Na een paar maanden zelf prutsen met video's opnemen voor mijn online cursus, ben ik heel blij dat ik Christa heb gevraagd om deze voortaan voor mij op te nemen en te editen. Wat een verschil in kwaliteit. Christa neemt mij super veel werk uit handen en de video's zijn echt 100% beter. Aanrader!

Wietske van Ierssel,
LinkedIn Lady

Christa is enorm goed in wat ze doet! Dit blijkt uit alles; van communicatie en meedenken tot het eindresultaat. Ze is flexibel, duidelijk en geeft goede tips en feedback.

Lotte Hoogewoonink,
Avantes

Christa is betrouwbaar, creatief, denkt goed mee en levert snel. Wat we erg fijn vonden was dat Christa kritische vragen durfde te stellen en dat Christa initiatieven nam. Christa voelde goed aan voor welke doelgroep de website bestemd is.

Marcel Verhoog,
Mondzorg Verhoog

Vraag jouw gratis zichtbaarheid scan aan!

Benieuwd hoe online zichtbaar jij bent en hoe je nog beter zichtbaar kunt worden? Vraag dan gratis jouw zichtbaarheid scan aan.