Deze website maakt gebruik van cookies en scripts. Meer informatie vindt u in onze privacybeleid.

 

Ik ga akkoord

Hier begint jouw verhaal

Ik ben Christa en ik help jou bij het vertellen van jouw verhaal.

Want ja, ook jij hebt een verhaal dat verteld mag worden. Hoe jouw bedrijf ontstaan is, waar jouw passie vandaan komt en waarom jouw product of dienst zo belangrijk is.

 

Jij weet waarschijnlijk wel wat jouw missie is. Maar hoe vertel je jouw verhaal op zo’n manier dat het de juiste mensen bereikt en de meeste impact heeft?

 

Mijn missie is om jouw verhaal online te vertellen op de meest krachtige manier of jou te leren hoe je dit zelf kunt doen, zodat je mensen weet te raken met jouw boodschap.

 

Dit doe ik met content creatie, coaching en video. Ik creëer content voor jouw website en social media, zodat je jouw doelgroep weet te raken met jouw boodschap.

 

De afgelopen 5 jaar heb ik ruim 50 ondernemers geholpen bij het vertellen van hun verhaal.

Kennis delen

Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis te delen. Bijvoorbeeld tijdens het content coachingstraject, maar ook in de vorm van online cursussen en masterclasses.

 

Op zoek naar een spreker voor een webinar of masterclass? Ik heb diverse masterclasses gegeven over content en videomarketing. Neem contact op voor meer info.

 

Neem contact op

Videomaker

Video is één van de krachtigste mediums om jouw verhaal te delen. Helaas zijn er maar weinig ondernemers die hier gebruik van maken. Video’s maken is spannend en lijkt ingewikkeld. Maar in een video kun je wel echt de connectie aangaan met jouw doelgroep.

 

Daarom vind ik het zo leuk om met video bezig te zijn. Ik zet video regelmatig in om mijn eigen verhaal te vertellen, maar ook dat van ondernemers. 

Wie je voor gingen