Deze website maakt gebruik van cookies en scripts. Meer informatie vindt u in onze privacybeleid.

 

Ik ga akkoord

Zo vergroot je jouw online zichtbaarheid

20 September, 2021 | leestijd 3 min.

Hoe staat het met jouw online zichtbaarheid? Ben jij voldoende en duidelijk zichtbaar voor jouw potentiële klanten? Dit is iets wat altijd belangrijk is voor ondernemers, maar in deze tijd helemaal. Vergaderingen, trainingen, netwerkborrels. Het meeste hiervan is de afgelopen tijd naar online verplaatst. Hoe kun jij je daar met jouw bedrijf op aan passen?

Wees consistent zichtbaar

Zorg dat je online zichtbaar blijft in deze tijd. Kijk eens of je wekelijks een video kunt plaatsen. Dit hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. Geef mensen een update van jouw bedrijf of deel tips. Houd mensen betrokken bij jouw bedrijf. Het voorbeeld van een video is dat het persoonlijk. Je kunt mensen aankijken en maakt hiermee connectie.

 

Kijk welke diensten je online kunt aanbieden

Als jij diensten aanbied met jouw bedrijf zoals trainingen, of het nu in groepsverband is of individueel, zou je dit ook online kunnen doen? Bijvoorbeeld door middel van zoomsessies of een videoserie die je aanbied op een online academy. Het lijkt misschien ingewikkeld om deze switch te maken. maar het kan ook na corona waardevol zijn om dit soort diensten online aan te bieden.

 

Ga online in gesprek met je doelgroep

Vind je het lastig om met klanten in gesprek te komen online? Probeer in jouw online content zoveel mogelijk de verbinding te zoeken door ook vragen te stellen. Stel vragen die interactie oproepen en als je dan reacties krijgt, ga dan ook het gesprek aan. Wat je daarnaast kunt doen is (gratis) een online kennismaking- of strategiegesprek aanbieden. Dit kun je via Zoom of Skype doen en geeft je de mogelijkheid om ook vragen te stellen aan deze potentiële klant.

 

Gratis zichtbaarheid advies

Vind je het lastig om in deze tijd je online zichtbaarheid te vergroten? Ik denk graag met je mee. Vraag een gratis zichtbaarheid scan aan. Dan beantwoord ik jouw vragen m.b.t. online zichtbaarheid en geef ik je passend advies.

Recente updates

Bekijk alle blogs
Waarom een contentplanning zo belangrijk is
4 April, 2022 | leestijd 4 min.
Waarom een contentplanning zo belangrijk is

Waarom is de ene ondernemer wel succesvol in zijn of haar online zichtbaarheid en de ander niet? Creativiteit en het hebben van goede foto’s en video’s speelt een rol. Maar er is iets wat ook belangrijk is: plannen. Lees in dit blog waarom een contentplanning zo belangrijk is.

Hoe zorg je ervoor dat jouw video opvalt?
11 May, 2021 | leestijd 3 min.
Hoe zorg je ervoor dat jouw video opvalt?

Tegenwoordig maken veel ondernemers en bedrijven gebruik van online video content. Maar niemand heeft natuurlijk de tijd om alle video’s op Facebook of LinkedIn te bekijken. Hoe zorg je ervoor dat ze bij jou blijven hangen en niet verder scrollen?

Jij hebt een verhaal dat verteld mag worden.

Benieuwd hoe zichtbaar jij bent met jouw verhaal? Doe de gratis zichtbaarheid scan.