Deze website maakt gebruik van cookies en scripts. Meer informatie vindt u in onze privacybeleid.

 

Ik ga akkoord

De videotrends van 2021

4 January, 2021 | leestijd 2 min.

Video wordt steeds belangrijker en gaat een steeds groter deel uitmaken van onze online content en communicatie. Maar wat is er anno 2021 nu echt belangrijk? Vandaag deel ik de drie belangrijkste trends met je.

 

Video steeds groter deel van online content

Video wordt steeds belangrijker en gaat een steeds groter deel uitmaken van onze online content en communicatie. Dit zie je aan alle nieuwe apps en functies die er de afgelopen jaren zijn ontstaan: IGTV, Facebook Watch, Tiktok, Reels. Maar wat is er anno 2021 nu echt belangrijk? In dit blog deel ik de drie belangrijkste trends met je. 

 

1. Alles op mobiel

We bekijken video’s niet alleen het meest op onze mobiel, maar maken ze hier ook. Van het filmen tot het bewerken van je video. Het kan en gebeurd steeds vaker allemaal op je smartphone.

 

2. Echtheid boven kwaliteit

We zien liever echte mensen met echte verhalen in een video. We willen geen perfect gelikt beeld meer. De technische kwaliteit van je video wordt minder belangrijk en de echtheid van je verhaal en herkenbaarheid in een video des te meer.

 

3. Livestreams

Livestreams worden steeds populairder. Interactie is super belangrijk in video en tijdens een livestream zijn mensen in het moment bij jou aanwezig

Zorg er wel voor dat je een reden hebt om live te gaan en dat mensen er echt op dat moment bij moeten zijn, omdat ze anders iets missen.

 

Ga jij met deze trends aan de slag?

En? Wat vind jij van deze trends? Zijn er dingen die je gaat toepassen dit jaar? Laat het me weten! Stuur me een bericht via Instagram @christahiddinga

 

Recente updates

Bekijk alle blogs
Je video online verspreiden
23 February, 2022 | leestijd 3 min.
Je video online verspreiden

Je hebt een video gemaakt of laten maken voor je bedrijf. Maar nu? Een video alleen gaat je niet verder helpen. Je zal de video op de juiste manier moeten verspreiden zodat het jouw doelgroep bereikt en hen aanzet tot actie. Hoe doe je dat?

Succesvol op social media
8 June, 2021 | leestijd 4 min.
Succesvol op social media

Ben jij tevreden met de resultaten die je uit social media haalt? En met resultaten bedoel ik, bereik, reacties, en uiteindelijk natuurlijk nieuwe klanten. We zijn vaak geneigd om te denken dat puur aanwezig zijn op social media voldoende is. Maar zo werkt het helaas niet. Benieuwd wat wel werkt? Lees het in dit blog.

Jij hebt een verhaal dat verteld mag worden.

Benieuwd hoe zichtbaar jij bent met jouw verhaal? Doe de gratis zichtbaarheid scan.