Deze website maakt gebruik van cookies en scripts. Meer informatie vindt u in onze privacybeleid.

 

Ik ga akkoord
Blog

Alle tips voor jouw content

Wil je meer tips over hoe jij goede content creëert voor jouw social kanalen of website? Hieronder vind je alle content tips op een rij.

Waarom een contentplanning zo belangrijk is
4 April, 2022 | leestijd 4 min.
Waarom een contentplanning zo belangrijk is

Waarom is de ene ondernemer wel succesvol in zijn of haar online zichtbaarheid en de ander niet? Creativiteit en het hebben van goede foto’s en video’s speelt een rol. Maar er is iets wat ook belangrijk is: plannen. Lees in dit blog waarom een contentplanning zo belangrijk is.

Je video online verspreiden
23 February, 2022 | leestijd 3 min.
Je video online verspreiden

Je hebt een video gemaakt of laten maken voor je bedrijf. Maar nu? Een video alleen gaat je niet verder helpen. Je zal de video op de juiste manier moeten verspreiden zodat het jouw doelgroep bereikt en hen aanzet tot actie. Hoe doe je dat?

Hoe gebruik je storytelling in je content?
19 October, 2021 | leestijd 2 min.
Hoe gebruik je storytelling in je content?

Storytelling, oftewel verhalen vertellen, is een goede manier om de informatie die jij te vertellen hebt te vertalen naar jouw doelgroep. Jouw boodschap moet immers aantrekkelijk en duidelijk zijn. Storytelling is hierbij de key. Maar hoe pas je dat op een eenvoudige manier toe?

Zo vergroot je jouw online zichtbaarheid
20 September, 2021 | leestijd 3 min.
Zo vergroot je jouw online zichtbaarheid

Hoe staat het met jouw online zichtbaarheid? Ben jij voldoende en duidelijk zichtbaar voor jouw potentiële klanten? Dit is iets wat altijd belangrijk is voor ondernemers, maar in deze tijd helemaal. Vergaderingen, trainingen, netwerkborrels. Het meeste hiervan is de afgelopen tijd naar online verplaatst. Hoe kun jij je daar met jouw bedrijf op aan passen?

Zo zorg je voor een goede verhaalopbouw
10 August, 2021 | leestijd 4 min.
Zo zorg je voor een goede verhaalopbouw

Online content zien we tegenwoordig overal. En je denkt vast, content moet er vooral visueel goed uitzien om de aandacht te grijpen. Dat klopt natuurlijk, maar het is ook belangrijk dat de inhoud duidelijk en aantrekkelijk is. Dus hoe zorg er dan voor dat jouw verhaal duidelijk is en verkoopt? In dit blog geef ik je drie tips voor een goede verhaalopbouw.

Succesvol op social media
8 June, 2021 | leestijd 4 min.
Succesvol op social media

Ben jij tevreden met de resultaten die je uit social media haalt? En met resultaten bedoel ik, bereik, reacties, en uiteindelijk natuurlijk nieuwe klanten. We zijn vaak geneigd om te denken dat puur aanwezig zijn op social media voldoende is. Maar zo werkt het helaas niet. Benieuwd wat wel werkt? Lees het in dit blog.

Hoe zorg je ervoor dat jouw video opvalt?
11 May, 2021 | leestijd 3 min.
Hoe zorg je ervoor dat jouw video opvalt?

Tegenwoordig maken veel ondernemers en bedrijven gebruik van online video content. Maar niemand heeft natuurlijk de tijd om alle video’s op Facebook of LinkedIn te bekijken. Hoe zorg je ervoor dat ze bij jou blijven hangen en niet verder scrollen?

Tijd besparen met video's maken
24 March, 2021 | leestijd 3 min.
Tijd besparen met video's maken

Video’s maken lijkt een tijdrovend proces. Daarom maken veel ondernemers nog geen video’s. Herkenbaar? In dit blog geef ik je drie tips, waarmee video’s maken veel minder tijd gaat kosten.

Hoe ga je om met camera-angst?
9 February, 2021 | leestijd 3 min.
Hoe ga je om met camera-angst?

Een van de redenen waarom veel ondernemers nog geen gebruik maken van video: ze vinden het spannend om zichzelf te laten zien. Maar waarom vinden we dat eigenlijk zo spannend? En hoe ga je om met deze camera-angst?

De videotrends van 2021
4 January, 2021 | leestijd 2 min.
De videotrends van 2021

Video wordt steeds belangrijker en gaat een steeds groter deel uitmaken van onze online content en communicatie. Maar wat is er anno 2021 nu echt belangrijk? Vandaag deel ik de drie belangrijkste trends met je.

Eerst even kennismaken?

Wil je met mij samenwerken of ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan.

Plan een kennismaking in